با عرض خیر مقدم خدمت شما مهمان عزیز به اطلاع می رساند برای بهره مندی هرجه تمام از امکانات این پایگاه بهتر است ابتدا عضو شده سپس وارد شوید. با آرزوی لحظاتی خوب و مفید برای جنابعالی در این وب سایت مدیریت و تحریریه گروه ریاضی آذرمت
_________________ گاهی برای بودن باید رفت... رفتن همیشه رسیدن نیست در بن بست هم راه اسمان باز است!!!! پرواز را بیاموز
نويسنده
Re: باشگاه معما
19 اسفند 88
ksb
کاربر عادی
تاريخ عضويت: 20 آبان 88
تشكر ها : 2
تشكر شده : 4 بار در 3 پست
مساله مثلث ها آسونه. توی شکل اینطور وانمود شده که مثلث های بزرگ با هم برابرند اما یکی شان یک واحد مساحت بیشتری داره. در حالیکه اگر مثلث های رو خیلی دقیق رسم کنیم. خواهیم دید که مثلث های قرمز و سبز داخلشان به همون شکل نشان داده شده نمی تونن یکسان باشند. اما چون اختلاف ها ناچیزه این اختلاف ها رو با کلفتی خطوط پوشانده اند.
خیلی ممنونم . ولی یرای اینکه این تاپیک ادامه پیدا کنه همگی باید یه سوالی معمایی چیزی بنویسیم دیگه. واسه همین از همه دوستان خواهشمند که این تاپیک و به دوستاشون معرفی کنن تایه تاپیک خوب داشته باشیم با عضو زیاد.
_________________ گاهی برای بودن باید رفت... رفتن همیشه رسیدن نیست در بن بست هم راه اسمان باز است!!!! پرواز را بیاموز
با سلام علي طائبي هستم معما ئي مطرح مي كنم : بهترين سر گرمي چيست 0 بعضي مي گويند كتاب بعضي مي گويند رياضي بعضي مي گويند 000 ولي من ميگويم ( كلاه پشمي )
نويسنده
Re: باشگاه معما
21 اسفند 88
Silencer
نویسنده
تاريخ عضويت: 30 بهمن 88
تشكر ها : 2
تشكر شده : 7 بار در 7 پست
من که منظرتونو نفهمیدم. حال به این معما جواب بدین . البته یه کم قدیمیه ولی جالبه من خودم جوابشو می دونم. انیشتین مسئله ای را در 18 سالگی مطرح کرد و مدعی شد تنها 2 درصد مردم دنیا قابل به حل آن هستند امیدوارم شما هم جزو آن دو درصد باشید: کدام یک ماهی پرورش میدهند؟ صورت مسئله: الف.در خیابانی 5خانه در 5 رنگ متفاوت وجود دارد ب.در هریک از این خانه ها یک نفر با ملیتی متفاوت از دیگران زندگی میکند. ج.این 5صاحبخانه هر کدام نوشیدنی متفاوت مینوشند نشریه ای متفاوت میخوانند و حیوان خانگی متفاوتی نگه میدارند راهنمایی ها: 1.انگلیسی در خانه ی قرمز زندگی میکند 2.مرد سوئدی یک سگ دارد 3.مرد دانمارکی چای مینوشد 4.خانه ی سبز در سمت چپ خانه ی سفید قرار دارد 5.صاحب خانه سبز قهوه مینوشد 6.شخصی که نیویورک تایمز میخواند پرنده پرورش میدهد 7.صاحب خانه ی زرد مجله فیلم کامنت میخواند 8.مردی که در خانه ی وسطی زندگی میکند شیر مینوشد 9.مرد نروژی در اولین خانه زندگی میکند 10.مردی که واشنگتن تایمز میخواند در کنار مردی که گربه نگه میدارد زندگی میکند 11.مردی که اسب نگهداری میکند کنار مردی که مجله فیلم کامنت میخواند زتدگی میکند 12.مردی که لوس آنجلس تایمز میخواند شیرقهوه مینوشد 13.مرد آلمانی اشپیگل میخواند 14.مرد نروژی کنار خانه ی آّی زندگی میکند 15.مردی که واشنگتن تایمز میخواند همسایه ای دارد که آب مینوشد
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان
شما نمي توانيد موضوع جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به موضوعات در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد